ANECA “ FULL SERVICE “ VERHUURSYSTEEM

Om een hoog rendement en een voordelige oplossing te kunnen bieden, verhuurt ANECA SERVICES zijn kwaliteitsproducten volgens het unieke.

ANECA “FULL SERVICE” VERHUUR SYSTEEM

Aneca mats en mops blijven het vuil slechts agressief opnemen, wanneer het vastgehouden vuil op tijd verwijderd wordt door industrieel wassen. Dit kan enkel door een regelmatige service : het Aneca Verhuursysteem garandeert u, aan een overeengekomen prijs per omwisseling, een complete service. Stipt om de 1,2 of 4 weken leveren wij u gewassen en opnieuw behandelde Aneca Mats en Mops. Zonder enige investering of bekommering hebt u steeds actief vuilopnemende matten en mops.
ANECA HYGIENE garandeert U optimaal onderhouden apparaten, die steeds van de nodige vullingen en handdoekrollen voorzien zijn. Dit is voor mensen (uw klanten, bezoekers, medewerkers, enz.) erg belangrijk en slechts mogelijk met het Aneca “Full service” verhuursysteem. ANECA HYGIENE verhuurt de apparaten aan een contractuele huurprijs per week of per maand. In de prijs is alles voorzien: de huur van de apparaten, het onderhoud, de omwisseling van de verschillende vullingen en de handdoekrollen, de ledigingen van de damesverbandcontainers. De service gebeurt stipt volgens de contractueel afgesproken frequenties. Zonder enige investering of bekommernis zijn uw sanitaire ruimtes optimaal uitgerust.

Het Aneca “Full service” verhuursysteem geeft u garanties omtrent de uitvoering van de omwisselingen. Steeds wordt een leveringsnota afgeleverd, waardoor u onze facturen beter kunt controleren. Niet uitgevoerde omwisselingen (bvb. tijdens uw vakantieperiode) worden niet aangerekend.